facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Er is een kans dat de club dicht moet..

De branchevereniging voor het uitgaansleven op de Balearen heeft een officiële klacht neergelegd bij de gemeente Sant Jose wegen het schenden van de regels en vergunningen. 

Volgens de vereniging zijn de activiteiten van de club DC-10 in strijd met hun vergunning. Volgens de vereniging vinden er illegale activiteiten plaats in de club. Ze vragen de gemeente om hier direct actie op te ondernemen. De klacht is ingediend na het openingsfeest dat pasgeleden heeft plaatsgevonden in DC-10.

Officieel heeft DC-10 een licentie voor een café. Alleen tijdens het openingsfeest waren er optredens van in totaal 33 dj’s. Tijdens het festival waren er veel meer bezoekers dan de officiële maximale capaciteit van de club. Daarnaast ging het feest tot in de late uurtjes door ver buiten de toegestane openingstijden. Volgens bronnen van de vereniging had DC-10 geen speciale vergunning om later door te gaan. Daarnaast was er ook geen extra vergunning aanwezig om de maximale capaciteit tijdelijk uit te breiden.

DC 10 eerder in de fout gegaan

Volgens de branchevereniging is in 2008 de club al eerder veroordeeld voor illegale activiteiten. In 2008 kreeg de club een boete van € 60.000 en moesten ze een jaar dicht. De laatste jaren is deze boete flink gestegen en kan deze oplopen tot € 300.000. 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?