facebook pixel
Club Space Opening Fiesta 29 Mei 2016
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Afgelopen week is bekend geworden dat Space zijn party-seizoen gaat openen op 29 Mei! Het openings-feest zal, zoals alle openings- en sluitfeesten, weer een spetterende show worden!

Zoals bij iedereen bekend is zijn de openingsfeesten een big-deal in het clubleven van Ibiza maar spant Space al jaren de kroon! De tickets zijn in de verkoop gegaan voor € 50,- en kunnen bij de gebruikelijke verkooppunten of online gekocht worden. Er worden 15.000 bezoekers verwacht die avond!

 

Line Up Space Openingsfeest:

De volgende DJ's zullen in willekeurige volgorde de avond en nacht voorzien van heerlijke beats! The Chemical Brothers, Deep Dish, Basement Jaxx, Clockwork en Avatism, Nina Kraviz, James Zabiela, Jonathon Ulysses en  Paul Reynolds.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?