facebook pixel
Bouw zuiveringsinstallatie stilgelegd
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Bouw stilgelegd nieuwe installatie

De interim regering bemoeit zich de laatste tijd veel met wat er gaande is op de Balearen. Het ministerie van milieu besloot deze week om de bouw van een zuiveringsinstallatie op Ibiza stop te zetten.

Sacyr had de opdracht gekregen om de zuiveringsinstallatie te bouwen. Ondanks dat de opdracht was toegewezen is de complete bouw door het ministerie stilgelegd. Het secretariaat van Milieu heeft bevestigd dat de bouw stil gelegd is op Ibiza.

Burgemeester van Ibiza Rafa Ruiz was ervanuit gegaan dat de bouw binnenkort zou beginnen. Vooral omdat er officieel goedkeuring was vanuit de gemeente.

 

Bouwstop verrassing

Voor de burgemeester kwam het besluit om de bouw stop te zetten als een enorme verrassing. Voor het project is in totaal 41,2 miljoen euro begroot. Het is nog maar de vraag wanneer de nieuwe procedures gestart kunnen worden. De burgemeester heeft namens zijn gemeente veel tijd in het project gestoken. Tot nu toe lijkt deze tijd verloren en dit betreurt de burgemeester van Ibiza. 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?