facebook pixel
Avicii keert terug naar Ushuaïa in 2016
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Avicii in Ushuaïa

Afgelopen woensdag is door Ushuaïa bekend geworden dat een van 's werelds populairste DJ's aankomende zomer voor het vijfde jaar op rij met zijn show terugkeert naar club Ushuaïa op Ibiza.

De DJ zal bijna het gehele seizoen wekelijks draaien; van 10 juli tot en met 28 augustus. Hiermee is Avicii voor het vijfde opeenvolgende jaar een 'resident dj' van het populaire Ushuaïa in Playa d'en Bossa. Vooralsnog is dit de enige DJ en het enige feest dat bekend is gemaakt door de club, mocht er in de toekomst meer bekend gemaakt worden zal dat direct gemeld worden!

Avicii stop ermee

Voor iedereen die Avicii nog een keer wil zien draaien op Ibiza; grijp je kans! Na dit jaar zal Avicii stoppen met het produceren van muziek en het draaien in clubs. Na een flinke dip kan Avicii het niet meer opbrengen om de grote shows te verzorgen. Helaas maar het is echt waar!

 

Nieuws: Klik hier om de openingsfeesten op Ibiza van 2016 te zien

Artikel: Klik hier voor meer informatie over Ushuaïa

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?