facebook pixel
1,5 miljoen meer vliegtuigstoelen
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
1,5 miljoen meer stoelen naar Ibiza

De verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben bij elkaar dit jaar maar liefst anderhalf miljoen stoelen meer naar Ibiza op de planning staan dan in het afgelopen seizoen.

Dit jaar zijn er maar liefst 8,5 miljoen stoelen gereserveerd, ruim 1,5 miljoen meer dan een jaar eerder, blijkt uit onderzoek van Eurocontrol. Deze stijging is te danken door de populariteit van Ibiza vanuit de Spaanse en Europese landen uitgedrukt in vluchten met 'gewone' passagiersvliegtuigen als dat van prive-jets.

 

Griekenland en Turkije zijn niet meer geliefd

Veel Europeanen kiezen voor de 'veiligere' eilanden zoals de Balearen, dan voor bijvoorbeeld Griekenland of Turkije. De consument kiest hiervoor wegens de aanhoudende dreiging van terreur in die andere landen. Alleen Duitse toeristen hebben het afgelopen jaar laten afweten naar Ibiza te komen, 41.000 toeristen minder zijn naar Ibiza gekomen vanuit Duitsland.

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?