facebook pixel
Villa Santa Eularia
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

villa santa eularia 1

Een prachtig vakantiehuis dat gelegen is in het mooie authentieke dorpje Cala Lenya. Deze villa ligt tevens op een paar kilometer afstand van een ander gezellig dorpje; San Carlos. 

4 Personen  2 Slaapkamers € 1.182,-

Vlakbij de villa liggen ook meerdere leuke stranden die goed te bereiken zijn. Als u het terrein oprijdt, ziet u links een houten huisje; in dit huisje woont de eigenaresse met een hele leuke hond en twee lieve katten. 

 

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen!

Het huis is te bereiken via een grote trap die naar boven gaat; hierbij is direct de woonkamer en de half open keuken te vinden. De keuken heeft de beschikking over alle benodigde faciliteiten.

Aan de linkerkant van het huis ligt een slaapkamer met daarbij een eigen badkamer inclusief douche, bad en toilet. Naast deze slaapkamer ligt nog een slaapkamer; deze slaapkamer heeft ook een eigen badkamer met douche, bad en toilet.

Bovenaan het huis is nog een groot dakterras te vinden waarbij meerdere ligbedden staan. Hier is het echt optimaal genieten van al het moois dat Ibiza te bieden heeft.

Vanuit deze villa zijn allerlei mooie wandelroutes te vinden. Deze wandelroutes brengen u door de mooie natuur die op Ibiza te vinden is.

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?