facebook pixel
Villa Sant Llorenç
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

villa sant llorenç 1

Vanuit deze villa heeft u een prachtig uitzicht over de schitterende natuur van Ibiza. De villa ligt tussen de dorpen San Lorenso en San Juan en is gelegen op de top van een berg. Doordat de villa redelijk hoog ligt, is er sprake van een uitzicht dat slechts enkele huizen hebben.

6 Personen 3 Slaapkamers € 2.519,-

Vlakbij de villa kunt u alle boodschappen doen; er zijn meerdere supermarkten. Tevens zijn er diverse mooie stranden en baaien, zoals Cala Xarraca, heel makkelijk te bereiken. Vlakbij de villa ligt tevens ook Portinatx. Portinatx is een strandgebied waarbij allerlei activiteiten voor kinderen zijn. Er zijn bijvoorbeeld twee glijbanen aanwezig op het strand!

 

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen!

Deze ruime villa heeft de beschikking over een grote woonkamer inclusief open haard. Vanuit deze woonkamer heeft u ook een mooi uitzicht; dit geldt net zo voor de keuken. De keuken is ruim opgezet en heeft een koelkast, vaatmachine en wasmachine.

 

Slaapkamers in Villa Sant Llorenç

De villa beschikt over drie slaapkamers; al deze kamers zijn voorzien van airconditioning en raamhorren. Deze drie slaapkamers moeten twee badkamers samen delen. De badkamers zijn beide ruim en volledig uitgerust.

Tevens heeft de villa ook de beschikking over een zeer ruim zwembad. Het zwembad grenst aan een volledig ingerichte buitenkeuken en heeft hele grote afmetingen; 12 meter bij 5 meter. Bij de volledig ingerichte buitenkeuken is tevens een grote eettafel te vinden. 

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen!

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?