facebook pixel
Villa San Miquel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

villa san miquel 3

Gelegen in een prachtig natuurgebied met uitzicht over een vallei en het dorp San Miquel. Dat is deze villa in een notendop. Doordat deze villa in een bijzondere Amerikaanse architectuur is gebouwd heeft de villa een moderne uitstraling.

6 Personen 3 Slaapkamers € 2.593,-

Het interieur van deze villa is ook bijzonder en voornamelijk heel smaakvol. In het midden zit een kleine en prachtig begroeide patio. Om deze patio liggen eigenlijk alle kamers. Zo is er een woonkamer inclusief open haard, een leessalon waarbij u gezellig kunt zitten en een grote keuken inclusief ruim kookeiland.

 

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen!

Prachtig terras

De villa beschikt tevens over een mooi overdekt terras waarbij u heerlijk kunt relaxen. Het huis beschikt ook over een zonneterras waar het zwembad bij ligt. Het zwembad is 10 meter bij 5 meter.

Vlakbij deze bijzondere villa vindt u de baai Cala Benirràs. Cala Benirràs is een subliem mooie baai met allerlei sfeervolle en leuke restaurants

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen!

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?