facebook pixel
Villa's in San Juan
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Bekijk alle villa's en huizen in San Juan

villa san juan

Vergelijk de mooiste villa's op Ibiza via onderstaande stappen, pas dan boek je de beste villa's tegen de scherpste tarieven!

1. Klik hier voor alle huizen en villa's die te huur zijn in San Juan!

2. Bekijk het villa en huizen aanbod van Booking.com! Deze zijn vaak de goedkoopste en hebben het grootste aanbod!

Villa Sant Joan de Labritja

villa san juan 2

Een villa die bij uitstek geschikt is voor families met kinderen. Dit komt onder meer doordat het huis beschikt over meerdere relax-plekken en een groot zwembad. Door de ligging van dit huis bent u verzekerd van absolute privacy.

10 Personen 5 Slaapkamers € 2.723,-

Lees Meer

Villa Can Elisa

 

Een prachtig en groot huis volledig ingericht volgens de traditionele stijl van Ibiza. In dit huis vindt u maar liefst zeven slaapkamers en vijf badkamers. Dit huis heeft bovendien iets unieks met betrekking tot privacy; het huis bestaat uit een hoofdhuis plus twee appartement die los staan van het huis. Hierdoor is er genoeg privacy!

14 Personen 7 Slaapkamers € 5.056,-

Lees Meer

Villa San Juan

villa san juan 1

Een mooie kleurrijke villa tussen San Juan en San Lorenzo; dat is deze prachtige villa in het kort omschreven. De villa is erg smaakvol ingericht en heeft alle faciliteiten die u maar kunt bedenken.

12 Personen 6 Slaapkamers € 5.456,-

Lees Meer

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?