facebook pixel
Villa huren op Ibiza; 3 slaapkamers
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Villa Casa Aina

huis casa aina 6

Ongeveer 8 kilometer vanaf het leuke dorpje San José ligt deze ruime villa. De villa is zeer ruim en comfortabel ingericht. Door de prachtige ligging ten opzichte van de zee heeft u een subliem uitzicht! 

6 Personen 3 Slaapkamers € 3.725,-

Lees Meer

Villa Sant Llorenç

villa sant llorenç 1

Vanuit deze villa heeft u een prachtig uitzicht over de schitterende natuur van Ibiza. De villa ligt tussen de dorpen San Lorenso en San Juan en is gelegen op de top van een berg. Doordat de villa redelijk hoog ligt, is er sprake van een uitzicht dat slechts enkele huizen hebben.

6 Personen 3 Slaapkamers € 2.519,-

Lees Meer

Villa Casa Loma

villa casa loma 1Een prachtige Spaanse villa aan de westkust van Ibiza. Op die manier is de Casa Loma het beste te omschrijven. Casa Loma is een sfeervol huis met twee verdiepingen. De villa ligt midden in de prachtige natuur van Ibiza.

6 Personen 3 Slaapkamers € 2.416,-

Lees Meer

Villa San Miquel

villa san miquel 3

Gelegen in een prachtig natuurgebied met uitzicht over een vallei en het dorp San Miquel. Dat is deze villa in een notendop. Doordat deze villa in een bijzondere Amerikaanse architectuur is gebouwd heeft de villa een moderne uitstraling.

6 Personen 3 Slaapkamers € 2.593,-

Lees Meer

Villa Casa sa Paisa

casa sa paisa huis 1

Een prachtige villa die gelegen is op een groot stuk grond tussen Cala Jondal en Es Cubells. Het mooie huis is van alle gemakken voorzien!

6 Personen 3 Slaapkamers € 3.460,-

Lees Meer

Bekijk alle villa's en huizen met 3 slaapkamers

drie slaapkamer villa

Vergelijk de mooiste villa's op Ibiza via onderstaande stappen, pas dan boek je de beste villa's tegen de scherpste tarieven!

1. Klik hier voor alle huizen en villa's met 3 slaapkamers!

2. Bekijk het villa en huizen aanbod van Booking.com! Deze zijn vaak de goedkoopste en hebben het grootste aanbod!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?