facebook pixel
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (2 Votes)

villa can palau 4

Niet ver van Ibiza Stad ligt dit mooie huis; Can Palau Ibiza. Deze villa beschikt over een privé zwembad en heeft een prachtig uitzicht. Het uitzicht bestaat uit een gedeelte van de hoofdstad van Ibiza en op de prachtige zee.

8 Personen 3 Slaapkamers € 2.797,-

Door de gunstige ligging van deze villa, zeer centraal op het eiland, is het makkelijk om allerlei dingen op het eiland te bezoeken. Binnen vijf minuten bent u al met de auto in Ibiza Stad. Ook zijn allerlei mooie stranden binnen een paar minuten bereikt met de auto. De mooiste stranden in de buurt zijn Las Salinas, Talamanca, Es Cavallet en Playa d’en Bossa.

 

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen!

Tuin met barbecue!

De villa beschikt over een prachtige tuin met daarin een buitenkeuken met barbecue. De gehele tuin is zo’n 3.500 m2 groot.

Doordat het huis in een zeer rustig gebied gelegen is, is het niet mogelijk om als groep jongeren deze villa te huren. Tevens zijn studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in dit huis absoluut niet toegestaan. 

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen!

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?