facebook pixel
Villa Can Elisa
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
3 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)

 

Een prachtig en groot huis volledig ingericht volgens de traditionele stijl van Ibiza. In dit huis vindt u maar liefst zeven slaapkamers en vijf badkamers. Dit huis heeft bovendien iets unieks met betrekking tot privacy; het huis bestaat uit een hoofdhuis plus twee appartement die los staan van het huis. Hierdoor is er genoeg privacy!

14 Personen 7 Slaapkamers € 5.056,-

Het huis is te bereiken via beide patio’s. Bij de eerste patio vindt u een appartement ter grootte van 70 vierkante meter. In dit appartement is een ruime woonkeuken met alle benodigde faciliteiten. Tevens heeft dit appartement de beschikking over een slaapkamer met badkamer inclusief bad, douche, dubbele wastafel en toilet.

 

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen!

 

Indeling villa Can Elisa Ibiza

Via de andere patio is het hoofdhuis te bereiken. In het hoofdhuis zijn verschillende leuke zitjes aanwezig waarin u heerlijk kunst relaxen. Tevens is in dit hoofdhuis een grote eettafel te vinden; vanuit deze eettafel komt u terecht bij 4 slaapkamers. Deze slaapkamers hebben beide tweepersoonsbedden.

Er zijn nog twee andere slaapkamers te vinden waarin eenpersoonsbedden staan. De keuken in het hoofdhuis is volledig ingericht inclusief vaatwasmachine, koelkast, magnetron en gasfornuis.

In het andere appartement zijn twee slaapkamers aanwezig; een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee losse eenpersoonsbedden. Deze slaapkamers moeten beide een badkamer delen. Deze badkamer beschikt over een bad, toilet en douche. Vlakbij deze slaapkamers is tevens een aparte kamer te vinden waarin de wasmachine en droger staan. Het appartement wordt gecomplementeerd met een mooie tafel en gezellige zithoekjes.

Aan de voorkant van het huis ligt een groot zwembad en een ruime buitenkeuken. Tevens is hier een grote eettafel + barbecue te vinden.

Vanuit het huis heeft u een fantastisch uitzicht over de vallei. Op ongeveer 1,5 kilometer afstand van de villa is een goede supermarkt te vinden. 

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen!

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?