facebook pixel
Landhuis San Antonio
images/slider/es-vedra.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

landhuis san antonio 2

In dit rustige en grote landhuis geniet u optimaal van al het moois dat Ibiza te bieden heeft. Het landhuis is gelegen tussen San Rafael en San Antonio. Door deze gunstige ligging zijn er veel stranden gemakkelijk bereikbaar.

10 Personen  5 Slaapkamers € 4.527,-

In deze villa heeft u de beschikking over maar liefst vijf slaapkamers. In drie van deze slaapkamers staan tweepersoonsbedden; in de overige twee slaapkamers staan losse bedden.

 

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen!

 

Goede indeling Landhuis San Antonio

U komt het huis binnen door de hal en direct rechts is dan een badkamer te vinden met een douche en toilet. Als u vanuit de hal rechtdoor loopt, komt u in de ruime woonkamer terecht. Als u naar links gaat vanuit de hal, komt u terecht bij de vier slaapkamers inclusief de twee bijbehorende badkamers.

In het huis is tevens een grote keuken te vinden inclusief grill en oven. Vanuit deze keuken is de vijfde slaapkamer te bereiken.

Alle slaapkamers in deze ruime villa beschikken over airconditioning. De woonkamer beschikt over een ruime eettafel en een gezellig zithoek. Vanaf de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving inclusief het zwembad.

De villa heeft tevens een grote tuin waarin een zoutwaterzwembad en jacuzzi aanwezig zijn. Rondom deze voorzieningen staan allerlei ligbedden en een leuke zithoek.

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen!

 

IbizaMagazine.nl maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?